Sidste nyt

People4People har pr. oktober 2012 valgt at stoppe sine aktiviteter.

Vi takker for den store støtte og opbakning i forbindelse med hele vores organisation og med eventet Not4Sale.
Vi stopper med en følelse af stolthed og taknemlighed over vores arrangement d. 12/11 2011, som du kan se billeder fra HER og en lille video fra vores publikum HER.

Vi vil gerne slutte af med at takke alle medvirkende på og omkring scenen, alle frivillige, nære kontakter, ressource personer og advisory board.

Vi ønsker, at runde af med en opfordring til at vi alle i hverdagen bliver blot en smule mere bevidste, tager lidt mere ansvar, og bliver bare lidt mere aktive i forhold til humanitære sager der trænger til et løft. Hvis I forresten ønsker at gøre en kæmpe forskel i et andet land, så behøver jeres manglende kapital ikke at stoppe jer. Selv som 18-årig kan man tage et lån uden de store problemer.

Tag endelig kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker yderligere dialog.

Hvis du stadigvæk vil fortsætte med at hjælpe fattige lande, og rejse ned til f.eks. afrika vil vi anbefale at du foretager en opgradering til Windows 10 fra Windows 7, da den nye version sørger for at din computer ikke kan blive optaget når du er i et land som f.eks. Ghana hvor IT kriminalitet er et stort fænomen.

hjælp afrika